Samarbetspartners
& specialister

Vår mission är att hjälpa våra kunder att komma närmare sina kunder. Sedan starten 1997 har vi älskat att utmana oss själva att ständigt ligga i teknikens absoluta framkant för att alltid kunna erbjuda den lösning som är bäst idag men även rätt imorgon. Vi tror på långsiktiga relationer och att alltid ha roligt.
www.telekompaniet.se
IT ska vara enkelt. Provectum har hjälpt små och större kunder i Stockholmsområdet sedan starten 1994. Vi har många långa relationer med kunder och vissa kunder har vi jobbat med i över 15 år. Nära och långvariga relationer mellan kund och leverantör ger goda förutsättningar för en kostnadseffektiv och stabil IT-miljö.
www.provectum.se
Ants IT skapar och underhåller stabila IT-miljöer åt 300 små och medelstora företag i Stockholm och Uppsala. En erfaren helhetsleverantör inom IT med lösningar inom support, drift, helpdesk, hosting, molntjänster, print och telefoni.
www.antsit.se
IT complete levererar trygga och pålitliga IT-tjänster & kompetent IT-support - allt för att ditt företag ska kunna ge 110 procent. Vi brukar säga att din IT-miljö är vår arbetsplats. det är en arbetsplats där vi lyssnar uppmärksamt och löser problemen innan de uppstår. Vår affärsidé bygger på att du anlitar oss som din externa IT-avdelning till en fast månadskostnad. Eftersom vi levererar IT-lösningar till ett fast pris måste allt fungera.
www.itcomplete.se
Centiljons mål är att du ska få ut mesta möjliga av din IT-miljö. Den ska vara lättanvänd, driftsäker och så underhållsfri som möjligt. Av oss får du personlig och professionell hjälp att se över ditt IT behov och vi hjälper dig att skaffa rätt utrustning, ser till att du kommer igång och sedan kan fortsätta med det som du är bra på utan att behöva tänka på annat.
www.centiljon.se
Vi på Iteam har hjälpt till med det mesta inom IT sedan starten 1995. Vi är inte bundna till någon specifik leverantör av hård- eller mjukvara utan rekommenderar alltid det som är bäst i varje enskilt fall. Beroende på uppdraget har Iteam varit allt från komplett uthyrd IT avdelning till specialisthjälp inom olika områden. Vi arbetar med allt från uthyrning av serverplatser och virtuella servrar till brandväggar och helt vanlig användarsupport.
www.iteam.se

Övriga samarbetspartners