IP Telefoni

Har Ni redan fiber skall Ni givetvis uppgradera Er telefoni till den nya generationens IP-telefoni. Glöm krångel med en egen växel, integrera Era mobiler och få större möjligheter att anpassa tjänsterna Ni alltid önskat, vidarekopplingar, röstbrevlådor med andra verktyg som mail och Exchange. Med IP-telefoni kan Ni anpassa allt efter just Ert företags behov och spara både tid och pengar.

Läs mer

En växelfunktion som kö eller talsvar kostar cirka 300 kr/mån och kostnaden per användare ligger från 99 kr/mån
Vill man komplettera med en softphone kostar denna 39 kr/mån.

Kösystem
Aldrig mer upptaget! Med avancerad köhantering effektiviseras samtalsflödet och kunden placeras automatiskt i rätt kö. Företaget väljer hur samtalen ska fördelas mellan medarbetare. Rätt samtal till rätt person – i den takt som företaget bestämmer, det är grunden i ett väl fungerande kösystem. Om du vill kan du bygga ut ditt kösystem med On Hook Waiting. Då slipper dina påringare vänta kvar i luren utan blir istället uppringda när det är deras tur. Enkelt och smidigt för maximal kundnöjdhet.

Talsvar
”Hej och välkommen till Företaget! För försäljningsärenden, tryck 1. För supportärenden, tryck 2 – eller vänta kvar så kopplas du till vår receptionist”

För många kunder är en telefonkontakt det första mötet med ett företag. Ett genomtänkt talsvarssystem ger ett effektivt och professionellt intryck. Kunden får alltid svar på första signalen och företaget belastar inte sin egen personal med att koppla rutinsamtal till rätt avdelning.

Softphone
Tjänsterna är framtagna med användaren i centrum. Med närvaroinformation – så kallad presence – ser du i realtid tillgängligheten på önskade kollegor, om och hur länge de är upptagna, när de pratar i telefon eller kommer tillbaka från t ex en tjänsteresa. Du kan till och med se kollegors geografiska position.

Ring via softphone eller med videosamtal, koppla samtal, chatta eller skicka SMS. Du väljer själv om du vill ringa samtal från din fasta telefon, från din mobil eller om du vill ringa direkt från datorn. Du kan även lyssna av röstmeddelanden se samtalslistor och styra växelns öppettider.

Mobila appar
För den mobila användaren är Appen navet i hela växeln. Här ser du dina kollegors status i realtid. Information om de t ex är på tjänsteresa, möte eller upptagna i telefon visas på ett snyggt och tydligt sätt. Du lämnar enkelt meddelande till kollegor eller telefonist om hur, och när, du vill bli nådd.

Dina kollegor kan grupperas efter avdelning så att du snabbare hittar den du söker. En Softphone är också inbyggt i appen, Ingen konfiguration krävs, du kan direkt börja ringa med våra låga fastnätspriser. Du kan även lyssna av dina röstmeddelande, sätta profiler, se samtalslistor med mera

Gör en offertförfrågan
Månadskostnad
Skräddarsydd lösning just för er
Trafik över IP
Kösystem
Mobil App för status & realtid
Möjlighet att aktivera smartphone funktion
Service & support ingår
395 kr
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja