Datakommunikation

Dra åt sidan

FÅ UT MER AV FIBERN

Skapa nya förutsättningar och möjligheter genom att nyttja mer avancerade och fiberbaserade tjänster.

Gör en offertförfrågan

Punkt till COLO

Ett virtuellt internt nätverk mellan ert fysiska kontor och Fiber Direkts serverhall. Trafiken går inte över internet och är därmed oerhört stabil, snabb och säker. Ni slipper arbeta över osäkra och långsamma VPN tunnlar.

VLAN

Trafiken går inte ut på internet, du slipper en osäker VPN tjänst och har alltid full kapacitet om 1/1 GB. Perfekt för dig som har verksamhet på flera adresser eller vill kunna dela resurser med andra anslutna företag. En populär tjänst bland t ex. IT-supportföretag som kan hjälpa sina kunder på en helt ny nivå.

Våglängd

När ett vanligt nätverk inte längre räcker till får du en helt egen kanal genom nätet där du kan använda andra protokoll (Tex lagring och spegling) och har lägsta möjliga latens. Trafiken går ej ut på internet, du slipper en osäker VPN tjänst och har alltid full kapacitet om 1-100GB/s.

QinQ

Ta kontrollen – vissa företag har behov av ett flertal VLAN mot exempelvis ett colocation kluster eller virtualiseringskluster. Q-in-Q används av företag som vill ha möjligheten att skapa egna VLAN mellan punkt A och B i Fiber Direkts nätverk.

Månadskostnad
Startavgift
Privat länk
Telefonsupport
E-postsupport
Kapacitet från
Larm
Dedikerad hastighet
Avlämning
0 - 495 kr
0 kr
Ja
Enligt SLA
Ja
1 Gbit
Ja
Nej
Premium Switch
0 - 995 kr
0 kr
Ja
Enligt SLA
Ja
1 Gbit
Ja
På begäran
Premium Switch
0 - 995 kr
0 kr
Ja
Enligt SLA
Ja
Obegränsat
Nej
Ja
Fiber, LC
995 kr
0 kr
Ja
Enligt SLA
Ja
1 Gbit/s
Ja
På begäran
Premium switch