Stöldmärkning

Stöldmärkning förebygger stölder, skapar kontroll & gör objekten spårbara. Ett inventariesystem hjälper er att skapa kontroll över IT-utrustningen.
Vår användarvänliga stöldmärkning passar både små & stora företag.
Med stöldmärkning får ni full kontroll & en smidig inventering.

Läs mer

XPM är ett av marknadens ledande stöldmärkningssystem. Med en XPM-märkning skyddas stöldbegärlig utrustning mycket effektivt samtidigt som den märkta produkten får en unik identitet.

XPM är utvecklat av Eurosec under 3 års forskning och patenterat för sin integrerade design med permanent märkning och kontaktinformation till ägaren. Det integrerade fältet förstärker kraftigt skyltens häftförmåga och gör XPM till det mest utvecklade stöldmärkningssystemet på marknaden idag. XPM-etiketten finns i två olika versioner, en med ”3D bubbellaminering” och en tunnare ”XPM Thin” som lämpar sig för märkning av tablets/surfplattor som iPad och smartphones med mera.

XPM tillverkas av ett speciellt framtaget material. Den tryckta informationen på etiketten skyddas av en laminering/”bubbla”. Etiketten kan utformas neutralt (till exempel för leasad utrustning) eller individuellt med logotyp och andra profilbärande element samt löpnummer-serie eller streckkod för effektiv inventariekontroll. Skylten är enkel att applicera och vulkaniseras fast på underlaget och är sedan omöjlig att avlägsna utan synbar skada på utrustningens yta.

Stödtjänster som ingår
Ett personligt konto i vår internationella databas Euro-ID ingår i köpet av XPM stöldmärkningsetiketter vilket ger dig möjlighet att administrera era inventarier via datorn eller mobil-appen samtidigt som du skyddar din egendom och ökar chansen att få tillbaka borttappad eller stulen utrustning som trots märkning förloras eller stjäls.

Gör en offertförfrågan
Månadskostnad
XPM/XPM thin etiketter
Nyregistrerade märkningar/ år
Registrering i central databas
Internationell returservice
Mobilapp för aktuell information och status
Telefonsupport vardagar, 09:00-17:00
995 kr
20 st
20 st
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår